fredag 15 oktober 2010

oj, har det gått en hel vecka??

När jag sist satt här och knappade var det ungefär samma tid men för en vecka sen. Den här veckan har gått snabbt, så snabbt att min tid inte har räckt till för bloggande i alla fall.

Jag har målat och stylat vårt hus inför en fotografering - det har tagit upp mesta delen av tiden. Sen var maken hemma ett par dagar (otippat) och det är inte så att man slösar bort den tiden med att sitta och blogga - nej då är det kvalitetstid som gäller ;)

Sitter nu i soffan och lyssnar på min sovande dotter som hostar - mer och mer... känner en olustkänsla komma krypande, säg inte att hon håller på att bli sjuk! Det är INTE kul. Hon blir inte trött och mysig - utan grinig och klängig. Annars har dagen idag varit helt fantastisk. Båda små barnen har lekt på öppna förskolan idag utan problem. Jag fick prata med vuxna vänner och dricka kaffe... skratta men framför allt - göra detta utan att känna stress i kroppen. Det är värt guld.

Nästa veckas tema är i alla fall - FLYTTA eller INTE flytta???? Det är frågan!

1 kommentar:

  1. Jag håller med att det är en skön känsla att inte kännan stress... Ibland kan jag känna att jag själv "skapar" stress utan egentligen någon anledning för det... om du förstår vad jag menar...
    vad? Vill du flytta igen? kram

    SvaraRadera

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...