lördag 20 november 2010

om inget oförutsett händer...

Idag söndag blir det skriva av (om ingen miljonär ringer och bjuder en extra miljon för vårt hur för att vara snäll). Vi gick halva vägen var, och mitt samvete känns rent. Lite surt att tänka om vi spelat våra kort rätt så hade vi fått 60 000 till men det är ingen idé att gå och mala - ACCEPTERA!!!

Tänkte försöka ta barnen till pulkabacken idag. Nelli har inte fått åka utför än, trots att det varit snö ett par veckor snart. Bra väder idag, tror jag. Om jag har tur så får jag med Moa och kanske en kompis till henne. Det är roligare ju fler man är. Hoppas på att få grilla lite korv också men det är överkurs.

2 kommentarer:

 1. Vad skönt att kunna komma överens i sådan affär! Vi fick pryta ner priset på huset då garagetaket skulle bytas...
  Vad duktig du är som hittar på olika uteaktiviteter för barn! Jag skulle nog skicka pappan på sånt istället... men det är bara för att jag hatar att vara ute och frysa :)
  Ha en fin söndag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Vårt garagetak bör också bytas men det visste man ju sen tidigare så.... nä, jag ska nog vara glad att vi fick 50000 mer än utgångspriset... en fuktskada skrämmer de flesta.

  Mmmmm jag fryser också, men barnens pappa är ju inte hemma så det är bara att sätta på sig täckkläder och traska

  SvaraRadera

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...