måndag 18 juli 2011

3 månader tillbaka!

Jag sliter mitt hår!
Det känns som att plötsligt befinna sig 3 månader tillbaka i tiden då Maja skrev vid all form av sova. Sen bestämde jag mig för att hon "bara skulle" sova och med tålamod, amningsavvänjning och lite specialknep så hände faktiskt det som kändes som omöjligt - Maja sov hela natten.

Nu gör hon INTE det. Hon skriker sig till sömns på kvällen och vaknar antingen runt 00 eller 03 och skriker och skriker och skriker... vi klappar, ruskar säng, nynnar, går ut och in hundra gånger men hon somnar inte om på ca 1.5-2 timmar. Jag vet inte vad jag ska göra. Funderar på att lägga in en madrass i hennes rum i natt och ligga där med henne så hon känner sig trygg igen. Jag kommer ihåg att Nelli hade en liknande period och då sov jag stora delar av nätterna i hennes bäddsoffa ca 4-5 nätter i rad.

Nu har hon somnat i alla fall, men det är inte roligt när hon måste skrika i en kvart innan.

2 kommentarer:

  1. Vi har haft en lika period, kändes jättefrustrerande och vi visste inte vad vi skulle göra. Det dög mest med Peters famn i minst 40 min 2 ggr per natt. Typ! Men vips så var den över igen. Tror bestämt att den höll på ca 3 veckor för jag kommer ihåg att jag kände panik inför Peters kommande nattvecka, men då vände det.
    hoppas det vänder fortare för er, för det är så jobbigt för alla.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det hoppas jag också, inatt sov hon med mig... men hon ska ju pussas hela tiden så min sömn blir inte så djup, men hon är såååå gullig. Tack för tanken.

    SvaraRadera

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...