måndag 7 mars 2011

hur löser jag detta då?

I fyra nätter har Maja sovit i egen säng i eget rum, hon är så duktig! men jag har ett litet problem jag måste lösa. Maja har alltid vaknat mellan 4-5 för att äta och då har jag fått henne att sova lite till med hjälp av omedelbar tutte :) men nu hinner hon ju vakna till vid den tiden så när jag bär över henne till min säng för att äta och somna om (om jag låter henne vara i sängen så vaknar Nelli direkt).
Hur löser jag detta? Jag har verkligen ingen lust att gå upp 4! varje morgon. Hon är glad när hon vaknar men redan efter ca 1 timme så börjar hon gnälla och jag märker att hon är trött.

Nu har jag börjat rustandet igen - det är dags för hall och kök. Jag rev ner ett tjockt lager tapeter i köket igår och börjar nu få kalla fötter angående de tapeter jag valt. De "vita" jag drog ner gav ändå ganska mycket ljus märker jag nu, och de tapeter jag valt är turkosa med blommor (låter lite konstigt men jag tycker de är riktigt köksfina). Det kommer att bli lite mörkare i köket med dom - kanske måste jag ha två avdelningar? En med mönstrad tapet och en med vita tapeter??
målade fönsterlisten igår kväll så jag bara har en strykning kvar - skönt.

Vet inte i vilket rum jag ska börja - idag känns det som om jag ska spackla båda först innan jag bestämmer mig.
Här är en bild på den nästan färdiga mathörnan.

2 kommentarer:

  1. har precis samma problem! Jag har tagit över Jonathan lite tidigare och då sover han till kl 5 iaf. Är verkligen bökigt innan man får till allt!

    SvaraRadera
  2. jaaa, helt slut nu ja! väcker du honom då du då elle?

    SvaraRadera

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...