söndag 13 februari 2011

helgens händelser

Den här helgen har gått superfort! Hela fredagkväll gick åt att vänta på att Moa skulle komma - tågen var försenade pga snöstormen. Halv nio var hon här så då var det bara att äta och sova typ.

Lördag morgon började med Nellis gymnastik kl. 10. Under tiden körde Micke och Sandra Nellis fiskar :) till nya huset och hjälpte mig med att göra iordning vattnet ordentligt. Jättekul med fiskar faktiskt. Efter lunchen åkte vi till zooaffären för att köpa sten (jeeesus va dyrt det är med sten!!!) men ska det va, så ska det va.
Lite jobbat blev det på eftermiddagen men inte mycket - strips och chickenbits sen barnen i säng. Moa och jag slängde oss i bilen med lite grejor och åkte till huset för att jobba. Jag blev nästan klar med Majas rum. Moa målade i sitt rum och pysslade med sina kläder i sin byrå hon målat själv.

Idag söndag blev en toppendag. Nelli fick sina fiskar och blev supernöjd. Hon sprang omkring som en tok, skrattade och busade. Ville så klart mata (viktigt att inte mata ihjäl fiskarna Therese!)
Vi åt lunch där och sen kom pappa och Majbritt för att gratta Nelli. Hon fick "gubbar" till dockhuset och lotsasmat. Vi fikade och lekte innan vi gick hem när Moa skullle till tåget.

Mamma kom förbi nu på kvällen och stannade till barnen var lagda och jag skulle till Huset igen. Det var roligt att visa upp alla framsteg. Jag gjorde klart Majas rum och spacklade klart Emils och lite i tv-rummet. Sååååå tråkigt att spackla och slipa, men för ett bra resultat = mycket nödvändigt.

Här kommer lite bilder från helgens jobb och händelser.

Grumligt akvarium innan det lagt sig.


Majas rum innan wallies kommer på tapeten.

1 kommentar:

  1. Du e såååå duktig grannen! kommer bli kanonbra !! kraaaam

    SvaraRadera

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...