söndag 26 juli 2015

Härliga sommarlov

Ända sedan min 7 åriga dotter Nelli föddes har jag klivit upp mellan 5-7 på morgonen. Hon är extremt morgonpigg och kvällstrött.  Man kan tycka att det inte är en så stor sak men det har lett till att jag ofta sagt nej till fester och tillställningar för att jag helt enkelt inte orkar vara upp längre än till 22-23 om jag ska vara en trevlig fungerande mamma nästa dag.
Jag har alltid gått hem tidigt på midsommar, nyår, födelsedagsfester, kräftskivor och dyl för att hon vill sova och vaknar som vanlig tidigt - pigg och glad 😁.

Vart vill jag komma? Jo, under den här sommaren har hon förändrat sitt sovmönster. Det skedde automatiskt under vår 2 veckors husvagnssemester när alla var i farten uppe till sena kvällen och plötsligt så sov hon regelbundet till 9. Guld värt!
Nu är vi också en familj som kan äta brunch och laga mat en gång om dagen. Vi kan bjuda hem vänner utan att någon behöver gå och lägga sig innan de åkt hem.
Heja sommarlov!Midnattssolen i Norra Finland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...