torsdag 27 augusti 2015

höstens fritidsaktiviteter spikade!

Det är alltid lite laborerande hit och dit - anmälningar och avanmälningar när småtjejerna ska välja aktiviteter för terminen.

Nellis ridning är spikad - hon kan ju leva med hästar... man kan väl säga att hon är en riktig djurvän. Hon säger att när hon blir stor ska hon inte ha någon kille och inga barn - bara hundar, kattor, hästar, hamstrar och höns 😂


Nelli har gått på gymnastik sedan hon var 2 år men nu ville hon sluta så vi skulle hitta något annat istället. En avanmälan skickas.
Hon fick gå på skridskoläger nu i sommar och ville börja åka konståkning... en anmälan skickades. En avanmälan skickades i veckan för nu vill hon inte längre.. däremot skulle hon kunna tänka sig gymnastik om hon fick gå i samma grupp som sin kompis. Ok, en ny anmälan skickades och som tur var fanns det fortfarande platser kvar. Check!

Maja ville inte heller gå på gymnastik mer så en avanmälan skickades. Hon gick 2 dagar av 5 på skridskolägret innan hon bestämde sig för att det var inte för henne. Hon ville rida som Nelli, en anmälan dit. Men hon ville ju dansa också med en av sina bästa kompisar och danslektionerna var tyvärr samtidigt som ridlektionerna så en avanmälan skickades till ridningen. Så nu är det dans som gäller Check! till min stora glädje. Någon av barnen måste ju ha ärvt min passion för dans och rytm.

Mamman (alltså jag) har också tänkt att de skulle spela något instrument, men det kanske kan vänta ett år till....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...