fredag 22 juni 2012

Midsommar

På självaste midsommaraton hamnade jag i diskussion  med en sverigedemokrat. Låt mig först göra mig tydlig och skriva först av allt att jag är en "multikulturell" tjej. Jag tror på gemenskap, ödmjuket,  ömsesidigt utbyte och en tro på människligheten.

Hela samtalet igenom kände jag en trygghet i min övertygelse och jag kunde motivera mina val trots att människan bokstavligttalat försöka skrika in sina åsikter i hjärnan på mig. Eftersom jag också anser att man har rätt att tycka vad man vill så länge man inte skadar någon annan så lyssnade jag och diskussionen avslutades utan att vi gjorde någon fysisk skada på varandra :) Sorgligt är dock att jag inte kunde öppna den människans sinnen och förstå att allt inte är svart och vitt, utan en lååååååång gråskala.

Om jag skulle summera midsommar 2012 innan den händelsen så får den betyget 9 av 10. Jag fick umgås hela dagen med nästan hela min familj (Moa var hos sin pappa vilket gör att det inte kan bli toppbetyg), vi dansade, vi matade djur, åt midsommarmat, lekte i parken och i träffade våra vänner. Och jag får inte glömma, solen sken hela dagen.

2 kommentarer:

  1. Ja... vädret var helt fantastiskt! :) Härligt att tillbringa tid med sin familj! Snygg du var på bilden på FB! :)
    Ha en underbar sommar!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. tack! Ha en bra sommar du också :)

    SvaraRadera

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...