tisdag 27 september 2011

orolig mamma

Nu har Nelli varit febersjuk i 5 dagar - idag är hon sämre igen. Hon har feber, hostar, snorar och har ögoninflammation, inte kul alltså. Jag tog henne till hälsocentralen idag för att utesluta bakterier, det var bara virus men ändå frustrerade eftersom det enda man kan göra är att vila och vänta. Maja har bara ögoninflammation så hon vill ju ut och leka men Nelli kan inte, det betyder att ingen kan.

Jag har sovit inne i Nellis säng sen i fredags eftersom hon får så hög feber på nätterna, ca 40 grader. Jag är så orolig att hon ska få feberkramper eller nåt liknande. Det gör att jag är rätt så trött och sur på dagarna. Emil fick ett utbrott på mig idag och skrek att jag är sur jämnt. Inte kul... men sant. Ska försöka anstränga mig imorgon trots allt, får väl äta socker eller nåt :)

Hmmm.. varför skriver jag så sällan nu för tiden då??
Jo, jag har börjat jobba. 80% med min nya klass en 1:a i en 1-2:a. Jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt. Jag positivt överraskad. Jättegoa ungar :)

Badrummet är utrivet också. Kommer en bild på det inom kort. Tänkte lägga upp bilder allteftersom saker händer därinne.

Nu måste jag ta vara på tiden - godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kalasdags.... vad innebär det nu för tiden?

I helgen fyller min minsta dotter 7 år - HIP HIP HURRA! Helt otroligt att hon är så stor, min minsta lilla bebis <3 En re...